Medewerkers

Kers op de miso:
Word medewerker voor 15 januari en ontvang een monster (100gr) van onze (allereerste) jonge miso voor elke 250eur!

Hallo!

Wij zijn nuu miso, een coöperatieve biologische miso fabriek in Brussel.

Een gelukkig team van 4 gemotiveerde mensen, wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze ondersteunende gemeenschap: wordt een medewerker, een deelnemer, een acteur in ons project!

We hebben je hulp nodig om de lange wintermaanden te overleven, en tijdens het fermenteren van onze miso…

Sinds drie maanden huren we een atelier in het slachthuis van Anderlecht, waar we beginnen met de productie van miso. Het wordt een miso van rijst, kikkererwten en linzen. Wat de soja betreft, die is biologisch en Belgisch! Onze biologische certificering is in volle gang. Dankzij de ervaring van Hiro, Miku en Sachiyo, alle drie van Japanse afkomst, en Cyrille, een Belgische liefhebber, zijn onze eerste experimentele miso’s uit onze vaten gekomen… We zullen nu elke week een of twee vaten van 100 liter produceren, om ons assortiment jonge, halfoude en oude miso uit te breiden! Onze werkplaats is al uitgerust voor de productie. Maar we moeten nog enkele benodigdheden aanschaffen: molen/menger, rijstpolijster om 90% bruine rijst te gebruiken, droger om droge koji te produceren, 24 deksels voor onze 24 eiken vaten!

Word medewerker en ontvang 10 jaar lang onze gratis misomand!

Waarom coöperatief? Om ons concept en onze kennis met meer mensen te delen.
Onze wens is om levende miso zoveel mogelijk bekendheid te geven. Eerst in België, daarna op grotere schaal, en om een vriendelijke, interculturele gemeenschap rond miso en koji te creëren.

Met onze levende, ambachtelijke, biologische en lokale miso kunt u beter op uw gezondheid letten en uw nieuwsgierigheid naar authentieke smaken bevredigen, terwijl u nadenkt over uw dagelijkse voeding en de consumptie van industriële producten vermindert. Dit wordt bereikt door het ontdekken van een gezond product met een natuurlijk verwerkingsproces met behulp van gezondheidsbevorderende micro-organismen.

Onze medewerkers zullen profiteren van verschillende voorstellen
van nuu miso: coöperatieve table d’hôte, proeven van innovatieve producten die niet op de markt worden gebracht, permanente kortingen op onze producten, enz.
Er zijn verschillende formules, afhankelijk van de verwachtingen van elke persoon.
(De formules zijn genoemd naar de zeven geluksgoden die deel uitmaken van de traditionele cultuur:

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Lucky_Gods)

Samenwerkingsformules

Vanaf 250€ ontvangt u elk jaar 10% van het bedrag dat u in natura (met onze producten) betaalt. Vanaf 500 euro wordt u uitgenodigd voor de luxe maaltijd door het nuu miso team. Het is door uw steun dat ons project zich ontwikkelt… De verschillende soorten medewerkers zijn

  • een mand, ter waarde van 25eur zal een samenstelling zijn van onze miso van het seizoen, die op dat moment uit de vaten komt, maar ook van unieke experimenten, niet te vinden op het continent, het zal tussen de 4-5 producten van +- 700gr miso liggen.
  • Een mand kan ook worden aangeboden of geruild voor een maaltijd of een kookles of een workshop miso maken (3 manden), het is een nuu miso eenheid!
  • een maaltijd is een table d’hôte die we meerdere keren per jaar zullen organiseren, een gelegenheid om elkaar te leren kennen, ons atelier te bezoeken, een gezellig moment van uitwisseling
  • het is een smeltaandeel, u krijgt 10 jaar lang verstrekkingen
  • als u vragen of twijfels heeft >> neem dan contact op met: cyrille at nuumiso.be

U krijgt één nuu miso mandje per jaar.

Je krijgt 2 manden nuu miso per jaar.
+ een uitnodiging voor de maaltijd van de medewerkers

U krijgt 4 gratis manden per jaar.
+ 2 uitnodigingen voor de maaltijd van de medewerkers

U krijgt 8 gratis manden per jaar.
+ 4 uitnodigingen voor een groot privé diner.

U krijgt 20 gratis manden per jaar.
+ 10 uitnodigingen voor een grote privé maaltijd.

Voor degenen die liever meewerken in natura, we hebben op verschillende momenten in het jaar hulp nodig, kom ons 4 halve dagen per jaar helpen in ruil voor je misomandje!

Hoteïson (布袋尊) : 100 € (eenvoudige abonnementsformule)

Het is een abonnementsformule van 4 “nuu miso” manden per jaar.
Elk kwartaal ontvangt u een mandje ter waarde van € 25, met onze basisproducten, plus unieke niet-commerciële en soms experimentele producten, en verrassingen!

Ofwel komt u elk kwartaal op een voorgestelde datum uw mandje ophalen , ofwel stelt u een groep samen van minstens 10 personen voor een gratis levering.


De aankomsttijd van het mandje hangt af van de staat van fermentatie van elke miso en die van de andere kruiden.
Het is ideaal voor een cadeau!

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: cyrille at nuumiso.be

Op dit moment werken alle 4 de leden van ons team 100% vrijwillig voor nuu miso.
Miso heeft minstens 4 tot 5 maanden nodig voordat het op de markt kan worden gebracht. Standaard miso heeft nog meer tijd nodig
(10-12 maanden). Ondertussen hebben we bijna geen inkomsten uit onze productie.
We moeten onze werkplaats nog uitrusten om miso van hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Daarom vragen wij uw steun om dit project duurzaam te maken!

Cyrille, Hiro, Miku, Sachiyo

Wij zijn NUUMISO, een coöperatieve en biologische fabriek in Brussel!

Wij, als een grote groep mensen met een passie voor Japan, zullen een gemeenschap opbouwen rond ons project en op zoek gaan naar partners, medestanders en actieve deelnemers aan ons project.

Op 1 oktober houden we een workshop op het terrein van het gemeentelijk slachthuis. Ons eerste miso-experiment was een succes! We moeten ervoor zorgen dat de wintermaanden en de lange fermentatieperiode van onze miso gedekt zijn.

Wij produceren voor de markt en hebben een klein volume van maximaal twee houten met 100 liter miso voor de voedingsindustrie. Om het productieproces efficiënter te maken, beschikken wij over een aantal machines, waaronder een goede mixer, een koji-molen en een maalmachine (waarmee een grote hoeveelheid gruis kan worden geproduceerd). Wij hebben ook de procedure voor biocertificatie ingevoerd.
We willen je allemaal helpen, onze fermentatieliefhebbers!

Word coöperatief en maak daardoor ons project mogelijk. Als coöperant heb je een sterke interesse op het gebied van miso-manden en een of meer van de volgende vereisten voor je jonge coöperantendiner:
250 euro (1 mand/jaar)
500 euro (2 manden/jaar) + uitnodiging voor 1 gast
1000 euro (4 manden/jaar) + uitnodiging voor 2 gasten
2000 euro (8 manden/jaar) + uitnodiging voor 4 gasten
5000 euro (20 manden/jaar) + privé-gastentafel voor 10 personen!

Een mand t.w.v. 25 euro bevat naast onze basismiso ook unieke miso-uitvoeringen.

u ontvangt deze manden en gastentafels gedurend 10 jaar

Maak uw storting over op het rekeningnummer van
Cabra & Co:
BE 16 5230 4687 0374

en vermeld uw naam en e-mailadres

Wij bieden ook een abonnement van 100 euro aan. U ontvangt dan elk trimester een mand, wij vragen u dan wel om deze op een specifieke dag te komen ophalen. Organiseer een miso-club met minstens een paar leden en breng dit onder de aandacht!

Mensen die weinig tijd of geld te investeren hebben, kunnen in de workshop geholpen en op deze manier gecoacht worden.

Als u voor de 15 januari (gellukig nieuwjaar) coöperant wordt sturen wij voor elke 250eur schijf een echantillon jonge miso van 100g naar u thuis!

Meer info: cyrille at nuumiso.be

Bedankt en tot snel! Cyrille, Hiro, Miku, Sachiyo

HALLO!

Wij zijn nuu miso, een biologische miso coöperatieve fabriek in Brussel. Gelukkig en gemotiveerd nuu miso team van vier nodigt u uit om deel te nemen aan onze Support Community:
Word medewerker, deelnemer en acteur van ons project!
We hebben u nodig in onze support gemeenschap om de lange wintermaanden te overleven en voor onze miso fermentatie…

Sinds 1 oktober hebben we onze werkruimte in het Brusselse slachthuis.
We beginnen nu met de productie van één of twee vaten van 100 liter per week om ons assortiment jonge, halfrijpe en gedistingeerde miso uit te breiden! Er wordt gewerkt aan biologische certificering.
Dankzij de ervaring van Hiro, Miku en Sachiyo, en Cyrille, drie Japanners en een gepassioneerde Belg, kwamen onze eerste experimentele miso’s uit de vaten…

Onze werkplaats is al uitgerust, maar we moeten nog enkele duurdere professionele machines kopen, zoals: slijpmachine/menger, rijstpolijstmachine voor 90% bruine rijst, droger om droge koji te produceren, enz.

Wij bieden uw belangen door nuu miso trainers, en feest/diner met andere medewerkers.
Kies uw bijdragebedrag en ontvang manden in rente in natura.

250eur (1 mand/jaar)
500eur (2 sneakers/jaar) + maaltijd.
1000eur (4 sneakers per jaar) + maaltijd.
2000eur (8 sneakers/jaar) + VIP maaltijd 4 personen.

5000eur (20 sneakers/jaar) + VIP maaltijd 10 personen.

een mand heeft een waarde van 25eur, is samengesteld uit verschillende mengsels van het seizoen miso’s, samen met unieke experimenten en ontdekkingen uniek op dit continent! Het is ook een tegoedbon, die u kunt gebruiken voor een van onze kooklessen (75eur) of feest/diner!
Voor meer informatie: nuumiso.be
U kunt dus vrienden of familieleden uitnodigen als u voor meer gaat!

U kunt ook een overschrijving doen naar de rekening van Nuu Miso…
Cabra & Co
BE 16 5230 4687 0374
met vermelding in de mededeling “Uw naam, uw voornaam & uw e-mailadres”.

Wij bieden ook een jaarabonnement van 100eur (4x 25eur manden per kwartaal) dat op een bepaalde dag in ons atelier wordt afgehaald, en een plan voor een groep van minimaal 10 abonnees met een gratis levering.

De manden zullen een unieke mix van onze verschillende miso’s bevatten, waarvan sommige niet via andere kanalen verkrijgbaar zijn.

Ten slotte, voor wie liever meewerkt in natura, kan ons op verschillende momenten van het jaar helpen. Kom ons 4x per jaar een halve dag helpen in ruil voor je miso mandje.

Voor meer informatie : cyrille at nuumiso.be

Bedankt en tot ziens!
Cyrille, Hiro, Miku, Sachiyo

こんにちは!

ぬう味噌と申します。2021年ブリュッセルにて、共同出資会社(コーぺラティブ)を設立し、オーガニック味噌を製造販売しています。
味噌作りに情熱を燃やしている私たち4人からのご支援・ご協力のお願いです。
私たち4人の味噌作りへの想いの支えになってくださる仲間として、ぬう味噌のサポーターになりませんか?

ブリュッセルのアンデルレヒト区にあるアトリエをオープンしてから3か月が経とうとしています。
私たちが作る味噌の基本は米味噌で、ひよこ豆味噌、レンズ豆味噌も製造をしています。
原材料はすべてヨーロッパ産オーガニックを厳選しており大豆はベルギー産大豆を使用してます。
現在オーガニック公認ラベルを取得中です。

日本人であるヒロ、ミク、サチヨ、そしてベルギー人のシリルの経験と情熱を合わせ、すでにとてもおいしい味噌が出来上がりつつあります!
現在は毎週、1~2個の100kg樽を埋めるペースで味噌を製造しています。
種類は2週間ほどでできる甘味噌から、スタンダードな7ヵ月から12か月のもの、また2年以上熟成の長期熟成味噌を製造中です。

味噌を作るために必要最低限な設備はそろいましたが、豆ミンサー、精米機、乾燥機、そして木製のワイン樽(味噌樽)にのせるオーク材の押し蓋など、今後必要になってくる機材はまだ揃っていません。

そこで、私達からのお願いです。共同出資者になってぬう味噌を支えていただきたいのです。
感謝の気持ちを込めて、10年の間、ぬう味噌Boxやお食事会への招待をお受けとり頂けるパッケージをご用意させていただきました。

以下が出資の金額と、内容の詳細となります。

250eur (年に1個のぬう味噌Box)
500eur (年に2個のぬう味噌Box)+ 共同出資者合同ディナー
1000eur (年に4個のぬう味噌Box)+ 2人分の共同出資者合同ディナー
2000eur (年に8個のぬう味噌Box)+ 4人でのプライベートディナー
5000eur (年に20個のぬう味噌Box)+ 10人でのプライベートディナー

ぬう味噌Boxは25€ですがそれ以上の付加価値があり、季節の味噌や他のお店では手に入れることのできない特別な味噌、または調味料(麹や味噌ベース)という充実した内容となっています。
毎回およそ4-5種類の商品が入っいます。
共同出資者合同ディナーは年に数回開催します。

私達4人のメンバーをはじめ、他の共同出資者との合同食事会で、アトリエ訪問も兼ねた、楽しい交流の場を儲けます。

*この出資は10年間の間に消化されるものであり、投資や、クラウドファンディングのような事前購入ではありませんのでご注意ください。ぬう味噌が出資者に対して長期間定期的に、商品と一緒に、感謝の気持ちをお届けし、ぬう味噌コミュニティーへの参加により、味噌を通して交流し、信頼関係を築き上げていくことにより成り立つものです。
より詳しい質問は以下までメールをお願いします。
info@nuumiso.be
または直接以下の銀行口座まで出資額をお振込みいただけます。
コミュニケーション欄にはお名前とメールアドレスの明記をお願いいたします。

nuu miso
BE 16 5230 4687 0374

出資をすることに対して抵抗がありましたら定期購入という形態もあります。
100€をお支払いいただき、一年に4回、ぬう味噌boxを受け取ることができます。ぬう味噌のアトリエにこちらが提示した日程に取りにいらしていただくか、ご配送希望であれば10人以上のグループを作っていただければ、まとめて一か所に配送いたします。

さらに、お金ではなく労働力としての出資も可能です!年に4回×半日分、味噌作りの作業のお手伝いをしていただきますと、ぬう味噌Box を一つお分けいたします。

どうぞ今後もぬう味噌をよろしくお願いいたします。感謝の気持ちを込めて。

ヒロ・ミク・サチヨ・シリル

Winkelwagen
Scroll naar boven